De invallen van Pokémon GO zijn een van de beste elementen van het spel: een manier om andere coaches te ontmoeten en ultra-zeldzame Pokémon te vangen of, als je een eenzame speler bent, gewoon een manier om veel XP te krijgen en een Pokémon met hoge statistieken te vangen.

Het lijdt geen twijfel dat de premies voor invallen verder zijn verbeterd. In een reeks veranderingen aangekondigd via de Niantic blog, de ontwikkelaar van Pokémon Go heeft een aantal wijzigingen genoemd die jij leuk vindt. Bijvoorbeeld, het voltooien van een overval krijgt u Golden Razz-bessen. Bovendien zal het aantal toverdranken en revitalisering dat aan de coaches wordt gegeven, afnemen, maar de toverdrankkwaliteit zal worden verhoogd. De kans om te worden verhoogd is ook toegenomen Technische machines maar alleen als je de 3- of hoger level-overval overschrijdt. Ten slotte zullen de coaches Star Dust ontvangen door deel te nemen aan een overval.

En ben je nog steeds aan het spelen of stoven?