Welkom in de hoek van 'Accattino cari sparagnosaurials je klikte deed je het prima / clap. Wie klikte niet op gaan cicchettato en gedwongen om dit te doen. Deze game is een must, vooral dankzij het verhaal. Welk verhaal zal je vragen? LA geschiedenis. Murder Death Kill, MDK voor vrienden, is een van de spellen die geschiedenis heeft gemaakt, omdat deze, uitgebracht in '97, een aardbeving veroorzaakte in het videogamelandschap van het tijdperk als gevolg van een volledig verkenbare wereld 3D die allemaal op de CPU is berekend.

In die tijd was het een spel dat zeer gewaardeerd werd door critici en fans dankzij de omgevingen, voor de tijd, ongelooflijk goed gekarakteriseerd en suggestief. Het bleek dus een zeer geavanceerd spel te zijn waarvan het historische segment een pionier was.

MDK is dat 'amarcord dat velen van jullie zullen waarderen, als je in die jaren hebt geleefd, heb je er tenminste van gehoord als je niet direct speelde.

Na de welverdiende kleine kennismaking met het sterke en GRATIS diner van de dag (wee degenen die klagen, als ik je mis met de nmachete), hier is jouw MAGISCHE LINK GELUK.

De game is verkrijgbaar via je account GOG.com in versie DRM-Free. Zoals gewoonlijk, weet dat ik HEEL voor je opgekomen ben, maar meestal de bla bla bla publicatietiming.

Verspreid het werkwoord en prijs het woord,Accattino!