Denk aan de oude videobanden waar we uren hebben besteed aan het kiezen van een videoband of dvd om te bekijken, of misschien een titel om te spelen en het vervolgens terug te sturen? Inmiddels zijn het oude tijden, maar blijkbaar de "huren"In het speelveld is het niet helemaal in de mode, maar niet precies zoals je je dat voorstelt.

Een Engels bedrijf genaamd Bidvine, heeft dat feitelijk aangekondigd brengt een aantal professionele spelers naar Call of Duty: deze mensen kunnen zijn "verhuurd"Om een ​​bepaald aantal uren te spelen met prijzen die gaan van 15 tot 20 pond om de zestig minuten, wachtend op deze spelers om de statistieken van hun kopers op te voeren, veel te doden, items te ontgrendelen en het niveau van hun personage te verhogen.

pro gamer

Het Engelse bedrijf garandeert dat deze spelers zijn pro-gamers, een soort van publiceren "identiteitskaart"Die de werkelijke waarde op het slagveld laat zien (gelukkig alleen Call of Duty); dus drukte hij zichzelf uit Russ Morgan, mede-oprichter van Bidvine:

De Call of Duty-franchise is een van de grootste ter wereld en elke keer dat ze een nieuw spel uitbrengen, is het een race om de beste wapens en personages te ontgrendelen en te zien wie het hoogste prestige heeft. Het belang van professioneel gamen is de laatste jaren steeds groter geworden en er zijn duizenden mensen die spelers kunnen helpen met minder tijd om te spelen.

Kortom, als videogame als een verspilling van tijd en plezier zou kunnen worden beschouwd, als dit concept al opnieuw is gedefinieerd met de bevestiging van eSport, kunnen we nu de speel ook een echte baan, op voorwaarde dat u pro-gamer bent en bereid bent om uw vaardigheden voor anderen te gebruiken.