Het is drie jaar geleden sinds de release van bloodborneen de "Flaming Undead Giant"Getoond tijdens 2014's Playstation Experience in de aanwezigheid van Hidetaka Miyazaki werd gedacht in de knip inhoud, vaak erg volumineus als het op From Software aankomt.

De voortdurende verkenning van de Chalice Dungeon, gegenereerd door de procedure, van sommige spelers heeft interessante resultaten opgeleverd. Hij is er eindelijk in geslaagd om het monster te vinden en de vergadering op te nemen in de volgende video.

Ze waren waarschijnlijk niet de eersten die de vijand ontmoetten, maar Het is de eerste keer dat de ontmoeting met deze zeer zeldzame vijand is gedocumenteerd. Wees niet verbaasd als in feite de andere spelers al het monster te maken zonder er te veel belang, gezien het slechts een variant van de ondoden reuzen in het spel.

Gezien de hoeveelheid inhoud en details die gemakkelijk wordt genegeerd in Miyazaki-games en de formule van de informele component van Chalice Dungeon wordt toegevoegd, vraag je je af bloodborne Ik heb het niet andere geheimen wachtend om ontdekt te worden.