Hoeveel van jullie hebben in de loop der jaren gedroomd van een titel waarin Bayonetta e Dante, respectievelijk de protagonisten van de serie Bayonetta e Devil May Cryvechten ze samen met dodelijke combo-branden tegen tientallen tientallen vijanden? Je zult toch niet alleen zijn, zelfs niet omdat dezelfde speldirecteur Hideki Kamiya uitte zijn wil om zo'n spel te zien.

Maar niet alleen de twee dodelijke vechters: Kamiya wil ook een remake van Devil May Cry enViewtiful Joe, of zelfs een echt vervolg op Okami, zoals we kunnen lezen uit zijn woorden vrijgegeven tijdens eeninterview naar Dengeki PlayStation waar de regisseur een bericht stuurt naar zijn voormalige collega's van Capcom:

Ik wil werken aan een remake van Devil May Cry en Viewtiful Joe, of een echt vervolg voor Okami. Een samenwerking met Dante (van Devil May Cry) en Bayonetta kan ook leuk zijn. Beste Capcom, als iemand dezelfde verlangens heeft, ben ik klaar om hem meteen te helpen. Met vriendelijke groeten.

Duidelijk Hideki Kamiya hij heeft alleen zijn idee geuit, dus binnenkort zullen we zeker geen van die games zien, maar de wens is er en we hopen dat het kan worden gerealiseerd, voor het geval dat, zo snel mogelijk.