Verkoop van Star Wars Battlefront 2 EA in het Verenigd Koninkrijk, daalden 61% ten opzichte van degenen die tijdens de release van Star Wars Battlefront in 2015.

tweede GamesIndustry.biz, daalde de omzet met 50 procent in vergelijking met Battlefield 1. Hoewel de daling aanzienlijk is, is het vermeldenswaard dat de officiële verkoopcijfers in het VK geen digitale verkoop omvatten, maar alleen detailverkoop. De chaos van de lancering van Star Wars Battlefront 2, met de verontwaardiging over de prijzen voor microtransacties en een slecht geïmplementeerd progressiesysteem, lijkt echter een doorslaggevend effect te hebben gehad.

Het spel schortte ook micro-transacties op, een beweging die rechtstreeks van Disney lijkt te komen.

Als gevolg van de zwakke start van het Verenigd Koninkrijk, Star Wars Battlefront 2 niet in geslaagd om de eerste plaats in de wekelijkse sales charts, met Call of Duty WW2 dat de top van de hitlijsten blijft winnen.