Als je een hebt gespeeld De binding van Isaac, Super Meat Boy of Crypt of the Necrodancer, je bent waarschijnlijk fans van Danny Baranowsky, de componist achter de muziek die heeft bijgedragen aan het maken van dergelijke spellen, en niet te vergeten de vele andere soundtracks voor videogames. Volgende maand zal Baranowsky een niet-gepubliceerd album uitbrengen.

"DannyBsides" is een verzameling van 12 liedjes, natuurlijk, kun je niet vinden in een spel (zelfs als sommigen van hen dragen een opvallende gelijkenis) en tot voor kort waren niet beschikbaar voor het publiek tot de Twitch muzikant The8BitDrummer heeft een stroom als onderdeel van een reclamecampagne geproduceerd.

Bekijk dannyBsides (Blind Album Drum Cover) van The8BitDrummer op www.twitch.tv

Het album kost $ 10 en de release is gepland voor maandag 1 december. U kunt meer details vinden en de tracklijst in de online winkel voltooien Ghost Ramp.