The Elusive Targets, de Hitman-missies die verschijnen een beperkte (echte) tijdsperiode en slechts af en toe kom ik vandaag terug, met enkele verschillen. Vergroot de tijd om naar je doel te zoeken, dat is weer Sergei Larin, The Forger: als Larin in het begin alleen beschikbaar was voor 48h, zul je deze keer tien dagen tijd om hem te laten jagen.

Informatie over ongrijpbare doelen is weinig. We kennen Larin is in Parijs, de rest is bij Ian Hitman. De game geeft je de kans om een ​​poging die al is begonnen opnieuw op te starten, maar als Larin je kan horen of als Hitman sterft, zal de kans om de klus te klaren voor altijd verloren gaan (of totdat IO Interactive ons een derde kans geeft, waarschijnlijk ).

Als je de slag tegen een ongrijpbaar doel voltooit, wordt de outfit voor niets ontgrendeld en als je zeker wilt zijn dat je de volgende herhalingen niet mist, metgezel app van Hitman (beschikbaar voor Android en iOS) zal u op de hoogte brengen van de komst van nieuwe ongrijpbare doelen. Dit is absoluut een goede manier om het wachten voor de gek te houden als IO Interactive werkt naar de volgende Hitman.