Iedereen, minstens één keer in het leven, speelden we op Mario Kart o Crash Team Racing en vanaf die dag zeker onze wens om rij met een kart is gestegen naar de sterren. Dit doen is niet iets onmogelijk, maar de ervaring kan natuurlijk niet worden vergeleken met wat je kunt doen door deze titels te spelen: eenvoudige nummers en "kleine" adrenaline brengen geen eerbetoon aan kronkelende bochten en origineel ontwerp van het videogame.

Gelukkig zal het echter niet meer zo zijn dankzij de opening in het voorjaar van Niagara Speedway in Canada: de baan zal uniek zijn in zijn soort met een hoge 12-meter spiraal die eindigt in een gegolfde hellingbaan, beschreven door Clifton Hills als iets dat "combineert de traditionele kartstijl met het plezier en de adrenaline van een onconventioneel parcours, dat niet alleen de rijvaardigheid, maar ook de wens om de piloten te durven testen, op de proef stelt.'.

Natuurlijk staan ​​Italianen voor ons niet alleen om de hoek, maar weten dat tegen het voorjaar van volgend jaar Mario Kart zal een beetje dichter bij het concept van de realiteit staan ​​(niet virtueel), kan ons alleen maar gelukkig maken over de opening van de Niagara Speedway!