De volgende uitbreiding voor Hearts of Iron IV, het grootse strategiespel De Tweede Wereldoorlog van Paradox interactief, zal vooral interessant zijn China. Met Waking the Tiger krijgt de reus uit het Verre Oosten een speciale illustratie voor zijn eenheden en twee bomen met nationale focussen voor nationalistisch en communistisch China. Er zal meer zijn, bijvoorbeeld, in expansie nieuwe mogelijkheden voor Japan en Duitsland (inclusief het vermogen om van Hitler af te komen en het te proberen met totaal nieuwe strategieën).

De aankondiging introduceert uitbreiding als volgt:

Jaren voordat Europa ten oorlog trok, richtten de imperialistische ambities van Japan de Chinese Republikeinse kloof. Verstoord door politieke verlamming en eeuwenlange intermitterende ontwikkeling, is China nog steeds geen gemakkelijk doelwit. Met enorme reserves aan mensen en middelen, zonder een gigantisch territorium te noemen, kunnen China en zijn tijdelijke bondgenoten, de communisten onder Mao, zich tegen een andere agressor verzetten. Er waren tenslotte veel van.

Zoals met elke andere uitbreiding, heeft Paradox ook voorbereid een gratis patch en voor iedereen beschikbaar, die Waking the Tiger zal vergezellen. De patch zal de nationale eenheid vervangen door twee afzonderlijke statistieken (stabiliteit en oorlogsondersteuning), en zal een introduceren nieuw systeem van dynamische beslissingen en missies.

Op het officiële forum kun je meer details vinden op de nationale focusboom uniek voor nationalistisch China, en meer informatie over alternatieve opties voor een gameplay met Duitsland.

Reacties

antwoorden