Slechts een paar dagen voor de officiële lancering, de detailhandelaar GameStop heeft zijn onbeperkte verhuurprogramma uitgesteld PowerPass. In een verklaring aan GameSpot, de winkelier verklaarde dat hij had besloten om de lancering van de abonnementsservice tijdelijk te schorsen vanwege "enkele programmabeperkingen" die werden ontdekt.

Kotaku interviewde winkelmedewerkers die meldden dat computers niet in staat waren om de gegevens te verwerken die nodig waren voor het programma. De dienst had deze week een zachte lancering ontvangen om eventuele problemen op te lossen. Het management meldde dat hij het personeel had geïnformeerd over het verwijderen van de relevante bewegwijzering.

PowerPass werd eind oktober aangekondigd en 19 moest in november worden gelanceerd. Voor 60-dollars is het mogelijk om elk gebruikt spel te huren om terug te gaan naar de winkel en het in te ruilen voor een andere titel, altijd gebruikt, onbeperkt, gedurende een periode van zes maanden. Uiteindelijk kan de laatste game door de gebruiker worden achterhaald.

We kijken uit naar nieuwe informatie.