Slechts een paar dagen voor de officiële lancering, de detailhandelaar GameStop heeft zijn onbeperkte verhuurprogramma uitgesteld PowerPass. In een verklaring aan GameSpot, de winkelier verklaarde dat hij had besloten om de lancering van de abonnementsservice tijdelijk te schorsen vanwege "enkele programmabeperkingen" die werden ontdekt.

Kotaku interviewde winkelmedewerkers die meldden dat computers niet in staat waren om de gegevens te verwerken die nodig waren voor het programma. De dienst had deze week een zachte lancering ontvangen om eventuele problemen op te lossen. Het management meldde dat hij het personeel had geïnformeerd over het verwijderen van de relevante bewegwijzering.

PowerPass werd eind oktober aangekondigd en moest volledig worden gelanceerd op de November 19. Voor 60-dollars is het mogelijk om elke gebruikte game te huren en vervolgens terug te keren naar de winkel en deze in te ruilen voor een andere titel, die altijd onbeperkt zes maanden lang wordt gebruikt. Uiteindelijk kon de laatste game door de gebruiker worden vastgehouden.

We kijken uit naar nieuwe informatie.