Het internet is een slechte plek, zei ik altijd zelf.

Zelfs als je gelijk hebt, is het gemakkelijk om iemand te vinden die je vinger tegen je richt en je zelfs de kleinste imperfectie laat merken.

Als je dan belt Electronic Arts (maar het is niet de enige die duidelijk is) en je hebt het onlangs gecombineerd met grof en grof, dan weten de webmensen hoe ze het beste (of slechter) van zichzelf kunnen geven.

Op de populaire site 9gag meme en post tegen Electronic Arts met een lage snelheid en we selecteerden een aantal ervan in een kleine verzameling die je aan het eind van het artikel kunt vinden.

Sommige zijn oud en nieuw, maar wijzen allemaal in dezelfde richting: de wereld van de videogames, en in dit specifieke geval Electronic Arts, dringt aan op een economisch model dat niet van de meeste gebruikers houdt, maar blijkbaar zijn bijna alle grote makers van videogames, met uitzondering van enkele sporadische gevallen, oren van koopwaar en blijven ze ons gebruiken als geldautomaten om ze naar hun zin te trekken .

Het geval Battlefront II het is alleen de laatste in een reeks van plagen voor degenen die hun zuurverdiende inkomsten besteden voor een paar uur ontspanning, die in plaats daarvan een ononderbroken hand wordt om de creditcard te proberen bij te houden (zelfs als deze naar schuilplaats lijkt te zijn gerend de kosten van helden verlagen).

Het probleem dat we gamers zijn de ergste vijanden van onszelf: we spreken, protesteren, maar als we uit een nieuwe game komen, zijn we klaar om het geld te nemen zonder te zien wat het product ons biedt, en dan merken we dat we alleen daarna klagen.

We moeten beginnen met het gebruik van de enige middelen die de producenten begrijpen: stop met kopen of, tenminste, als je het doet, doe het met reden voor producten die echt de moeite waard zijn (anders wachten op de prijsdalingen, die vroeg of laat komen) .

In vergelijking met het verleden is de productie van videogames gestegen en achter alles liggen is vrijwel onmogelijk. Kies zorgvuldig wat je wilt spelen, misschien vertrouw je op je vertrouwde beoordelaars met wie je weet dat je de meeste van hun meningen deelt en wees niet blind wanneer je je aankopen doet.

Ik weet heel goed dat het moeilijk is om die vocina in het brein te zetten en je te vertellen dat je de titel X of Y op de eerste dag kost, maar het is niet altijd juist om dat te doen.

Besteed verantwoord!