De ontwikkelaar Oxymoron Games aangekondigd Project ziekenhuis, een ziekenhuismanagement dat erg lijkt op dat ontwikkeld door Bullfrog in de 90-jaren.

Oxymoron is echter niet verlegen over Theme Hopsital. Dit is wat het softwarebedrijf zegt over zijn titel:

Weet je nog dat het bouwen van een ziekenhuis het beste was wat je kon doen met de pc? Kijk om je patiënten te genezen, probeer een onvermijdelijke crisis te vermijden en maak je naam bekend in de medische wereld. We geloven dat het thema van het ziekenhuis een nieuwe mogelijkheid verdient en we werken er hard aan om een ​​toegankelijke ziekenhuismanagementgame diepgaand te maken. Hospital Project zal onze nostalgie genezen?

Voor dit doel is Project Hospital ontworpen als een titel in retrostijl, uiteraard met een isometrisch gezichtspunt, en wil het de gebruiker "een architect, een succesvolle manager en een geweldige arts tegelijkertijd" worden.

De titel, die volgend jaar uitkomt, is de eerste studio-game in Praag, hoewel het team eerder heeft gewerkt aan titels als Mafia II, Mafia III, Quantum Break, Top Spin 4 en Euro Truck Simulator.