Na de hype van Blizzcon besloot Blizzard het strijkijzer te verslaan zolang het nog warm was: Overwatch, die onlangs een nieuwe trailer had, speelt gratis in het 17-20-weekend in november. Maar het meest heerlijke nieuws is dat we het debuut van de nieuwe held Overwatch: Moira zal een van de speelbare personages zijn.

De gratis proefperiode begint op vrijdag 17 november bij 20, nu Italiaans, en loopt door tot november 20. "Trial" -spelers hebben volledige toegang tot alle kaarten en alle spelmodi, behalve de competitieve. Als u zoveel wilt om u te overtuigen om het te kopen, wilt u weten dat de voortgang van het niveau of eventuele buitdozen die tijdens de proefperiode zijn aangeschaft, in uw definitieve exemplaar worden geïmporteerd.

Het is niet de eerste keer we zien een Overwatch-proefrun, maar er is nieuws: Blizzard heeft bevestigd dat het rooster met 26-helden in het weekend beschikbaar zal zijn. De 26-held is Moira, dus hoewel er geen officiële releasedatum is, is het redelijk om aan te nemen dat het uiterlijk vrijdag 17 beschikbaar zal zijn, als het niet eerder is (bijvoorbeeld met de update gepland voor dinsdag).

De Overwatch-proef zal beschikbaar zijn op Battle.net voor pc-gebruikers en op hun respectievelijke showcases voor degenen die op consoles spelen.

Reacties

antwoorden