Misschien zullen we in de toekomst een film zien van Overwatch in de bioscoop, of tenminste dat is wat Activision hij zou graag doen. Volgens de manager van het bedrijf Consumer Products Group, Tim Kilpin, the thing to Activision "ik hou er heel veel van“: Het voormalige hoofd van franchisebeheer bij Disney en de verkoopsector Pixar heeft aangekondigd dat een Call of Duty-film momenteel in ontwikkeling is en dat in het geval van het maken van een speelfilm op Overwatch deze nog steeds zou worden besproken na het maken van quests 'duren.

Kilpin erkent dat het brengen van videogames op het grote scherm is altijd een risico en hebben daarom een ​​'nieuwe vormfactor", Maar Activision is zich hiervan bewust en zou in deze zin zelfs niet nieuw zijn, aangezien een animatiestudio al bezig is geweest met het produceren van een televisieserie over de Skylanders genaamd Skylanders Academy die zal uitkomen op Netflix met een derde seizoen komende herfst.

Overwatch

We hebben zeker geen aankondiging die ons de zekerheid geeft van de komst van de speelfilm of misschien een daarop gebaseerde tv-serie Overwatch, maar gezien de uitstekende ontvangst van geanimeerde shorts gemaakt door Blizzard, kan een dergelijke gelegenheid zeer verleidelijk zijn voor Activision.