Klassiekers + Gratis = Grassici. Hoe leuk ben je?

Welkom terug sparagnosauri in de hoek van 'Accattino. Weinig preambule, inderdaad beetje alles, Ik ben in de buurt en ik heb geen manier om het gebruikelijke schattige artikel te schrijven met meer of minder gedetailleerde hints van het spel in kwestie.

Vandaag hebben we het over Syberia, een geweldige klassieker, inderdaad nee, grassico, tip en klik. Een grafisch avontuur "modern"Zeker niet te missen, zo niet een van de beste die ik ooit heb gerealiseerd. Zonder tijd te verliezen fotografeer ik de cover van het spel zo veel om je een idee te geven van de setting en uiteindelijk de gebruikelijke magische link Accattino.

Maar ik zou me schuldig voelen om je zelfs het kleinste insect op het plotniveau niet te geven.

In dit avontuur ga je gekleed aan Kate Walker, een jonge en veelbelovende advocaat die de leiding zal hebben over de afronding van de deal voor een autofabriek. De procedure voltooien is alleen de handtekening van de legitieme erfgenaam die je op de dag van aankomst dood zult vinden en ... Niets, neemt het en speelt het omdat het serieus de moeite waard is.

Hier is het MAGISCHE LINK GELUK je hebt alleen 24h om hem te verlossen van GOG en doe het voor altijd.

Vergeet niet om uw werkwoord te verspreiden Accattino, hoe meer we zijn en hoe meer we schieten.