De wereld van Google Play, de digitale winkel van Android, is een echte mijnkloon-titel. Op dit moment is de bekendste game in omloop, samen met Fortnite, PLAYERUNKNOW'S BATTLEGROUND. Beide titels hebben 20 miljoenen gebruikers overtroffen.

Een soort universele wet vereist dat een populair spel over het algemeen klonen zal hebben. Het maakt niet uit of het origineel een mobiel spel is of niet, als het vrij beroemd is, zal er zijn Chinese tegenhanger van dubieuze kwaliteit in de Play Store bestaan.

Maar vandaag worden we geconfronteerd met apotheose, perfectie. Vandaag, 2017, hebben we het geluk om een ​​titel als te bewonderen en te spelen Speler onbekend Fortnite Battlegrounds Royal pub, gemaakt door de beroemde studio MRT Games - 3D Online Game Studio.

De titel, zoals beschreven in de beschrijving, lijkt een online shoot te zijn maar ik heb het niet gedownload (ik ga het niet doen). Als u downloadt, doe het dan op eigen risico en risico.

Reacties

antwoorden