Uiteindelijk gebeurde het. Iemand heeft de voldoening weggenomen om Activision aan te klagen, zelfs als de beschuldiging niet die van "belastering van het videogame" noch "obscene handelingen op openbare beurzen" is. Om onze dromen te realiseren is de AM-generaal. Het bedrijf zelf kon ons niets vertellen, maar het product is een van de meest representatieve dingen in de Amerikaanse militaire wereld, ongeacht de situatie. In films, op televisie en in ons geval zelfs in videogames. We hebben het over de Humvee, het iconische voertuig van het Amerikaanse leger dat de militaire jeeps heeft vervangen sinds de '80-jaren'. Dit hier, in een paar woorden:

Activision

De beschuldiging aan AM General is typerend voor handelsmerken en auteursrechten, dat wil zeggen: "Activision's ongeoorloofd gebruik van het Humvee-merk."
Uit de documenten gepresenteerd door AM General zijn er ook andere geruchten: "Consumenten werden misleid door te denken dat de voertuigen een vergunning hadden gekregen of dat ons bedrijf betrokken was bij hun oprichting."
Ook uit de documenten lekte de betrokken games: Call of Duty: Modern Warfare 1, 2, 3, Remastered, Black Ops 2, Ghosts en Heroes. Daarom is het laatste hoofdstuk van de sage, WO II, niet inbegrepen.

Gezien de miljarden die door de franchise zijn gemaakt, kan de oorzaak miljonair zijn. Als we geluk hebben, zal de AM-generaal de mogelijkheid hebben om veel geld te scheuren bij de Activision-vaten, die de kapitaalvermindering zullen zien om nieuwe titels te financieren ... we hopen dat we dat zullen doen.