De makers van Playerunknown's Battlegrounds, Bluehole, hebben vandaag hun volgende videogame aangekondigd. Met de titel Ascent: Infinite Realm, het is een MMORPG, hoge fantasie en met steampunk-invloeden. Het zal worden uitgegeven door Kakao Games, auteurs van Black Desert Online. De lanceringstrailer duurt vijf minuten (en bevat een verrassend vertraging).

In reactie op het nieuws verklaarde Kakao Games dat Ascent: Infinite Realm een ​​PvP-modus zal bevatten die botsingen tussen grote facties of rijken zal zien (door hen Realm vs Realm genoemd). Met behulp van vliegtuigen (fantastische of technologische) kunnen spelers deelnemen aan grootschalige luchtaanvallen tegen vijandelijke facties, met aandacht voor artillerie en luchtafweergeschut (ook van een steampunk of high fantasy aard). Het aarde-element zal niet falen, van mechs tot kanonnen.

Een open bèta van het spel wordt verwacht tijdens de eerste helft van de 2018. Voor nu kunt u de site bezoeken die voor de gelegenheid is gemaakt qui.