In de middag Nintendo heeft een verzonden Nintendo Direct geheel toegewijd aan Xenoblade Chronicles 2, de nieuwe RPG ontwikkeld door Monolith Soft en het exclusief laten van de 1 December voor Nintendo Switch. Het nieuws en informatie die het Japanse bedrijf heeft vrijgegeven zijn echt veel, van de kaart naar de combat systeem, tot een Season Pass die zal zorgen voor een eindeloos lange levensduur.

In Xenoblade Chronicles 2 we zullen in totaal vijf DLC's hebben, die ook als een enkel pakket kunnen worden gekocht, waarmee alle content wordt gegarandeerd die tijdens de 2018 wordt vrijgegeven:

  • December 2017: ondersteuningsartikelen voor uw reis
  • Januari 2018: nieuwe missies voor het hoofdspel
  • Lente 2018: nieuwe Gladius Zeldzaam
  • Summer 2018: nieuwe modus Battle Mode
  • Autumn 2018: een nieuw verhaal en avontuur

Ook, hoewel het niet direct van invloed is op de Monolith Soft RPG, ook The Legend of Zelda: Breath of the Wild zal een nieuwe update hebben, met de mogelijkheid van het verkrijgen van november 9 voor een extra full-Link, die de vorm van Rex, de hoofdpersoon van Xenoblade Chronicles 2 zal nemen. De seizoenspas kost € 30,00 en met de eerste DLC kunt u ook dubbele audio instellen, in het Engels of Japans.

 

We praten dan over de vechtsysteem: Personages kunnen maximaal drie Gladius tegelijk hebben, terwijl Rex de enige is die er vier oproept; we kunnen niet alleen de Gladius in hun basisvormen uitbuiten, maar ook met sommige Fusion Combo dat zal ons uit de problemen halen, zelfs in de meest gevaarlijke situaties met verwoestende aanvallen. De gamingwereld is Alrest, met een klimaat dat in realtime zal veranderen en de dag-nachtcyclus evenals de vorige hoofdstukken. Ook deze keer zien we onze vijanden vrij rondlopen, met monsters die op verschillende plaatsen kunnen verschijnen op basis van het weer of de tijd van de dag: eenmaal de enige vijanden verslagen, zullen ze in plaats daarvan een soort grafsteen vinden die het mogelijk maakt zie opnieuw de baas om waardevolle prijzen te winnen.

De nieuwigheden zijn echt veel, de afspraak met Xenoblade Chronicles 2 su Nintendo Switch is ingesteld voor december 1; voor al het nieuws en de volledige Direct kunt u de video zien die in het artikel is gepost.