Als je meer informatie wilt over de nieuwste spellen van Sucker Punch en Media Molecule, hoef je niet lang te wachten. Vandaag Sony, in een bericht op PlayStation Blog, onthulde zijn plannen voor de PlayStation Experience (PSX) dit jaar, die zal plaatsvinden in Anaheim van 9 tot december 10. Naast een algemene belofte van "gameplay en hands-on met de volgende reeks PS4- en PS VR-games", zijn twee specifieke titels genoemd: Geest van Tsushima e Dreams.

Het is lang geleden dat we iets wezenlijks over Dreams hoorden, titel gepresenteerd door Media Molecule nu twee jaar geleden. Gelukkig zouden we in december meer moeten weten. In plaats daarvan werd Ghost of Tsushima tijdens de Paris Games Week gepresenteerd met een CG-trailer gemaakt door de jongens op Sucker Punch. Nu is er de mogelijkheid om binnenkort wat gameplay te zien, misschien al in december. Op dit moment weet niemand anders over het evenement, blijf aan de lijn voor meer informatie.