Welkom terug in de hoek van deAccattino cari sparagnosauri, vandaag gaan we een van de opperste manden behandelen (Ik zeg het even) die nooit zijn behandeld in deze sectie waarvoor is gestemd sparagno. Zonder een bepaalde inleiding te verliezen, laten we eens kijken wat het is.

Het spel in kwestie is Kijk honds, een titel die verdient om te worden gespeeld, om een ​​betere reden Free. Voor de weinige profane die hem niet diep of erger hebben gekend, hebben ze er nog nooit van gehoord, het is in wezen een GTA met iPhone. Hier is het lynchgedeelte.

Serious parties in Horloge Honden je wordt geroepen om deel te nemen aan een oorlog gevochten op het geluid van technologie tussen hackerorganisaties in de rol van het wonderkind van de hacker Aiden. Zonder meer details over de plot te onthullen, kan ik je dat vertellen gameplay is vrij gelijkaardig aan dat van GTA zoals mechanica schietpartijen, begeleiden en l 'open wereld, maar gekruid heimelijkheid en ingenieuze puzzels waarmee je gemakkelijk in veel situaties kunt navigeren. Het is duidelijk dat je om een ​​auto te stelen het raam niet zult breken, maar je zult het alarm uitschakelen door de deuren via smartphone te ontgrendelen.

Aò, naar mijn mening cel'ha large, charisma.

Zonder de smaak weg te halen van het ontdekken van een titel die naar mijn mening echt fantastisch en leuk is, verlaat ik jou magische link.

De timingbereiken voor het verzamelen van het gratis spel zijn deze: 7 november 2017 17: 00 - 13 november 2017 17: 00.

Om de game te krijgen, moet je het launcher van de eigenaar gebruiken Ubisoft uPlay, niets Stoom dus deze keer, maar het zij zo. Neem het en speel het allemaal, bedank mij, die ene en tijdloze Accattino.

Voordat je mij en flammarmi doden voor de vermeende vertraging voordat pavoneggiarvi omdat je kwam voor me weten dat als gewone werk, ik heb een leven en er zijn timing van de publicatie, hoewel u nu aan het lezen deze lijnen zijn nog steeds kwam veel eerder dan je me schrijven deze tekst op de mobiele telefoon zodra de basis is geleerd. En onthoud dat ik het voor je doe!

Vertel het zoals gewoonlijk en ik dank de uitstekende vandaag Garados altijd in de frontlinie met de rapporten!