De laatste trailer van De laatste van ons 2 heeft de fans geraakt vanwege zijn geweldsniveaus, om een ​​aantal (steriele) controverses te verhogen. Veel gebruikers concentreerden zich echter op het begrijpen waar de nieuwe titel kon worden ingesteld Stoute hond. In augustus vonden sommige Reddit-gebruikers koppelingen tussen de titel concept art en het landschap, die naar Seattle, Washington lijken te wijzen, met veel verwijzingen op de kaart die je hieronder kunt zien.

Met de nieuwe trailer vorige week, stemmen de fans opnieuw de film af om aanwijzingen te vinden en nogmaals, de film lijkt gemaakt te zijn in Seattle, zoals blijkt uit roestige verkeersborden. Om precies te zijn, lijkt het gedaan te zijn op de I-5 snelweg, alleen 2,1 km van het gemarkeerde gebied.

Natuurlijk, op het moment betekent het niet veel en het is slechts speculatie, maar het is interessant om te zien hoe nauwkeurig de fans ook naar de kleinste details kijken.