Pad van de ballingschap is geweldig actie RPG voor PC e Xbox One, en voor fans van Diablo 2, verliet zoals ik, teleurgesteld Diablo 3, het was een geweldige vakantie, ook gezien het feit dat het een Free-To-Play.

Een van de belangrijkste kenmerken van Pad van de ballingschap is zijn economie, waar er geen klassieke munt is zoals het goud dat in andere spellen te vinden is, maar gewoon in de mode is een ruilsysteem waarbij zelfs de eenvoudigste items een waarde hebben in zowel het gebruik als de handel.

Er is geen premium valuta of een actiehuis, maar alleen de directe uitwisseling tussen speler en speler.

Het probleem dat dit systeem altijd heeft gedwongen om zich te wenden tot programma's of sites van derden om het beste te werken, maar deze week ontwikkelaars van Malen Gear Games hebben besloten hun site te lanceren om de handel van het spel aan te kunnen.

Pad van de handel in ballingschap

In feite, na indringende verzoeken van spelers, Malen Gear Games heeft besloten om hun interface te implementeren, die direct van de officiële site kan worden gebruikt, waardoor een site sowieso door de gebruikers blijft staan. De interface is goed gedaan, vooral als de verkoper offline is, AFK of offline, aangezien de laatste uitwisseling altijd moet plaatsvinden in de face-to-face-game.

Maar voor spelers die zonder het handelssysteem willen blijven doen, herinneren we ons dat in de uitbreiding "Val van Oriath"Het is geïmplementeerd mode"Alleen zelfgevonden"Waar spelers niet kunnen spelen op een feestje of ruilen met andere spelers en op basis van hun eigen positie in specifieke scoreborden staan, de uitdaging erg interessant maken, alleen afhankelijk zijn van hun eigen kracht (naast hun eigen fortuin en verlangen / tijd om te malen) .

Voor iedereen die nog nooit heeft geprobeerd Pad van de ballingschap en leuke spellen op Diablo Ik kan het alleen sterk aanbevelen, altijd onthouden dat het een spel volledig is Free-To-Play.