GameStop, in Amerika, introduceert een nieuw genoemd programma PowerPass waardoor door 60-dollars te betalen, kun je spellen uitwisselen die gedurende een periode van zes maanden worden gebruikt.

Met PowerPass kun je een gebruikt GameStop-spel kiezen, het mee naar huis nemen, het spelen en het vervolgens inwisselen voor een andere titel (altijd gebruikt) zodra het is afgelopen. Er is geen limiet aan het aantal spellen dat je gedurende de zes maanden kunt spelen, zelfs als je er maar één tegelijk kunt huren. Het is een goede deal en ook aan het einde van de zes maanden blijft de laatste titel die wordt verhuurd eigendom van de gebruiker.

Het programma start november 19 en is momenteel beperkt tot Amerikaanse bodem en alleen voor fysieke winkels. Hoop je dat het ook in Italië zal aankomen?