Sony heeft besloten om het te doen een leuk cadeau zijn fans op tijd voor Halloween: Maandag 30 oktober, in feite zal de Japanse reus niet één, niet twee, maar zeven nieuwe spellen aankondigen tijdens zijn briefing voor de Paris Games Week. De advertenties hebben betrekking op zowel de PlayStation 4 als de PlayStation VR.

De dansen gaan om acht uur 's ochtends open tijdens het Sony-evenement en worden om negen uur gevolgd door een preview van de volgende "grote PlayStation-titels". Ten slotte zal Sony na de show inzicht geven in de nieuwe titels met streaming.

Na de knetterende aankondigingen op E3, die een datum voor de nieuwe bevatten God of War, een remake van Shadow of the Colossus en een blik op de multiplayer van Call of Duty: WWIIMaandag belooft een hele drukke dag te worden voor het bedrijf - en dit alles vóór de PlayStation Ervaring in december.