Kerstmis komt eraan en daarmee ook de gaven, die we zo van houden en een beetje 'minder te maken, niet zozeer voor de uitgaven die moeten worden aangepakt, maar eerder voor verveling hebben om iets te kiezen en op het risico van het niet in de keuze. Gelukkig zijn ze geboren Gift Card, Die het mogelijk maken de houder te kunnen zelf kiezen wat te kopen, maar ook daar onze luiheid moeten vertrouwen met het moeten gaan naar een fysieke winkel om het papier te kopen om te geven.

Valve denkt aan alles behalve: omhoog Stoom het is nu mogelijk om te kopen en te geven Virtuele cadeaubonnen wat, in tegenstelling tot wat nu mogelijk is om een ​​enkel en specifiek spel aan een ander account te geven, toestaan laad het saldo van een specifieke gebruiker op die dan de mogelijkheid zal hebben om de titels te kopen waar ze de voorkeur aan geven.

Onze honger naar videogames en onze luiheid hebben een nieuwe bondgenoot gevonden dankzij Valve, de virtuele cadeaukaarten Stoom!