We wachten allemaal op Super Mario Odyssey, maar fans van het blauwe hogwarts over een paar dagen hebben misschien ook de titel van hun zelfschenking: Sonic Forces komt op consoles en pc de 7 november en in deze uren, in de Japanse eShop van Nintendo Switch, is beschikbaar om te downloaden een demo waarmee je drie niveaus kunt uitproberen.

Toegang tot de Japanse eShop vanaf onze consoles is geen probleem: Nintendo Switch is in feite geen regio's en het is voldoende om een ​​Japans account te maken en dit via de multi-account te verbinden met de console om de titels van de andere winkels te downloaden en kopen (het is het eigenlijk waard ook voor de Amerikaanse).

Sonic Forces

In dit alles is er slechts een beetje nieuwsgierigheid, of een probleem als we het willen noemen: met de demo kun je spelen slechts een minuut op het niveau, wat de test echt heel kort maakt, met zelfs niet de tijd om zelfvertrouwen te krijgen met de spelbesturing.

De demo van Sonic Forces dus hij is de perfectie van de protagonist, zo snel als het geluid, misschien te veel!