Deze schermafbeelding is gerapporteerd:


Gaan controleren het artikel 46101  je kunt lezen dat alle programma's die een code proberen in te voegen niet worden ondersteund (dit betekent niet dat je Discord niet kunt gebruiken maar dat je de overlay-functies niet kunt gebruiken).

Dit komt omdat deze codes hetzelfde zijn als het gebruik van hackers om het spel te bedriegen (wat natuurlijk Bungie probeer het op elke mogelijke manier te vermijden) en daarom, om elk soort probleem te vermijden, besloten ze om deze mogelijkheid te blokkeren om geboren te worden.

Dit brengt ons bij het lezen van het andere aangehaalde screenshotartikel, de 11929, waarin Bungie beschouw het als praktisch onuitvoerbaar om software te gebruiken die probeert de code van te wijzigen Destiny 2 en daarmee de mogelijkheid om verbannen te worden te bevestigen.

We begrijpen heel goed dat de intenties van Bungie zijn geweldig, maar lijkt het niet op zijn minst anachronistisch om gebruikers te buigen voor breed verspreide programma's zoals video-opnames of voice-chat buiten?

Dat gezegd hebbende, wees voorzichtig en volg de gegeven aanwijzingen om problemen te voorkomen.