PLAYERUNKNOWN'S Battlegrounds, zoals jullie allemaal weten, is gepost op Stoom in digitaal formaat, maar het is mogelijk om in de toekomst een exemplaar in de detailhandel te zien, vooral als u denkt dat de titel ook zal worden gepubliceerd op Xbox One. Tot op heden hebben ontwikkelaars van Bluehole nog nooit over een fysieke editie gesproken, maar de zaken lijken een beetje te zijn veranderd.

Spreken met IGN, de maker van PUBG Brendan 'Playerunknown' Greene heeft zijn wil bevestigd om een ​​fysieke dimensie van het spel voor Xbox One te bereiken.

Ik bedoel, dat is wat ik wil. Met Xbox [One] heb je de doos in de winkels. Het zou leuk zijn om naar een winkel te gaan en mijn spel in de winkel te zien. Het is niet iets dat je vier jaar geleden had gedacht.

Nu Microsoft aan boord is als publisher voor de Xbox One-versie, zal dit evenement waarschijnlijk plaatsvinden.

Reacties

antwoorden