Ze zijn open Stemming voor Golden Joystick Awards 2017. In de editie van dit jaar zullen niet alleen de beste games van de afgelopen 12-maanden worden gestemd, maar er zal ook een sectie worden gewijd aan de klassiekers die vandaag nog worden gespeeld. Dit om verschillende redenen: voor veel mensen zijn dit nog steeds huidige spellen, of het nu een MMO is of een sportreeks die een FPS voor meerdere spelers is of iets anders.

In de categorie Wordt nog steeds afgespeeld van de Golden Joystick Awards vieren daarom de volgende titels: Final Fantasy XIV: Realm Reborn, Diablo III, EVE Online, FIFA 18, Hearthstone, Minecraft, Overwatch, PES 2018, Elder Scrolls Online en World of Tanks.

Bovendien, door te stemmen, ontvangt u ook een gratis exemplaar van een $ 15 eBook naar keuze uit de volgende: Edge Magazine's 'The 100 Greatest Videogames', 'The PlayStation Book, 2nd Edition', PC Gamer's 'The Best PC Games Ever', 'Nintendo Switch', 'The Ultimate Guide to Minecraft vol. 20 'en' The Retro Gamer Book of Arcade Classics, 2nd Edition '.