Vandaag, om TwitchCon, een trio van ontwikkelaars van Bungie hield een conferentie over de toekomst van Destiny 2 en nieuwe informatie werd gedeeld over de systeem van de "seizoenen" van het spel.

Hier is hoe het werkt:

Er zullen vier seizoenen zijn in het eerste jaar van Destiny 2. Vanzelfsprekend zijn we momenteel in het eerste seizoen. Ze hebben niet precies aangegeven wanneer het 2-seizoen begint, maar er zal voor die tijd minstens een ander ijzeren lemmet zijn. plaats nadat de pc-versie volgende week wordt vrijgegeven, waarna die versie in overeenstemming zal zijn met die consoles. Seasons zal de voortgang van de Clan hervatten, zodat iedereen helemaal opnieuw begint, dus ook dat nieuwe clans kunnen gelijke tred houden met de meer geconsolideerde en hogere niveaus. De voordelen van clan-nivellering veranderen afhankelijk van hoe het seizoen eruit zal zien. Het eerste seizoen concentreerde zich bijvoorbeeld op de cabal.

De seizoenswisselingen zijn de perioden waarin Bungie de grootste veranderingen in de wapenbalans zal aanbrengen en ook nieuwe inhoud zal introduceren. Kortom, een echte verandering in metagame.
In het 2-seizoen, nieuwe decoratieve objecten worden ook toegevoegd verkrijgbaar via verschillende tests en banners. Om een ​​ornament te ontgrendelen, moet je een soort uitdaging voltooien. Wapens veranderen van seizoen tot seizoen. Perks kunnen ook worden aangepast om ze diverser te maken en alles gevarieerder te maken. Microstructure-gebaseerde engrammen zullen worden aangepast. Bepaalde objecten decoratieve kan alleen worden verkregen tijdens het seizoen behalve de shader, die van seizoen tot seizoen hetzelfde blijven en in de loop van de tijd steeds verrijkt zullen worden.