Het moest een dienst zijn die de duur van zijn titels voor altijd zou verzekeren, maar EA Access deze week heeft zijn eerste titel verloren, waarvan we hopen dat het de laatste is: FIFA 14. Hoewel het belang van het spel niet zo hoog is als het nu de uitvoer van veel opeenvolgende titels is, is het interessant om te weten dat EA bij het lanceren van Access on Xbox One in 2014, de spellen zouden nooit zijn verwijderd.

Er moeten zeker enkele redenen zijn en waarschijnlijk zou er een complicatie zijn met FIFA 14, misschien gekoppeld aan sluiting van online diensten gerelateerd aan het sportgame: onlangs heeft het softwarebedrijf het verklaard Veelhoek dat "FIFA 14 is verwijderd uit EA Access vanwege een unieke titelspecifieke omstandigheid"Dus tenzij we opgewonden zijn, moeten we niet worden geconfronteerd met een begin van continue eliminatie van titels van de service.