In het begin was Pokémon Stadium; voor het eerst konden we de Pokémon de zak met heilige rede zoals elke baby ervan droomde de strip op tv te zien en vandaar, dankzij de vooruitgang van de technologie, de droom om een ​​hoofdstuk in de hoofdreeks te zien in drie dimensies hij is altijd vertrokken.

Een aanraking met Pokémon Colosseum e Pokémon XD ze zijn zeker niet genoeg, want dit zijn relatief spin-offs en landen in de 3D-wereld Pokémon X e Y vóór en Zon e Luna dan is het niet echt wat iedereen echt wil - een volledig ontdekte wereld met het vermogen om in volledige vrijheid te vechten en te vangen. als Nintendo e Game Freak er nog steeds niet aan gedacht (we vertrouwen op het hoofdstuk dat we ontwikkelen Schakelaar), in plaats daarvan begon hij te werken Felipe Gouvea, een gepassioneerde die zich ontwikkelt Red Fire Pokémon met de Unreal Engine 4 om leven te geven Pokémon Origins, waarvan een eerste demo al kan worden gedownload.

De game gebruikt, zoals je kunt zien in de video, de derde persoon zicht en stelt je in staat om vrij te bewegen in de spelwereld, met gevechten die de draai-structuur verlaten om dat aan te nemen in real time. Het werk is zeker dankbaar, hoewel het duidelijk is dat zoiets amateur nooit door Pokémon-fans kan worden "geaccepteerd", met de echt geanimeerde basanimatie en bijna stille grafische details.

We zullen zien hoe dit zal evolueren, maar zoals vaak gebeurt met Nintendo IP's, waarschijnlijk Pokémon Origins het zal niet lang duren.