Het laatste artikel op Wolfenstein II riep een hoop idioten op die geen seconde aarzelden om 'present' te beantwoorden aan de aantrekkingskracht van dementie. Het ongemak in de reacties was geweldig, dus hier zijn we weer hier. Vandaag zullen we het hebben over nieuwe manieren, goed 9, waarmee je een nazi in de nieuwe Wolfenstein kunt koelen. Laten we beginnen.

Nieuwe dual weapon-modus

In het nieuwe hoofdstuk,  Blazkowicz hij zal tegelijkertijd twee wapens aankunnen, maar deze keer zullen ze niet noodzakelijk identieke wapens hebben. Pompon- en machinegeweren, bijvoorbeeld.

Wolfenstein II

Meer en meer onopvallend

De Constructor zal je toestaan ​​om de omvang van je lichaam drastisch te verkleinen, waardoor je door kleinere spleten kunt gaan. Ben je klaar om het op zijn best te gebruiken? Blijf ongedetecteerd.

Wolfenstein II

Laat me in duizend stukjes breken ...

Met Dieselkraftwerk kun je eindelijk de juiste geven aan een nazi: laat het letterlijk verdwijnen uit de zichtbare wereld. Dit juweel schiet brandstofbollen klaar om alles op te blazen. Boom!

Wolfenstein II

of polverize ze.

Met het "gerecyclede" Laserkraftwerk (zeker verbeterd) kun je veel van die kleine vriendjes meteen cremeren. De keuzes die je in het spel maakt, zullen je ertoe brengen om het Dieselkraftwerk of het Laserkraftwerk te gebruiken. Het resultaat verandert niet.

Wolfenstein II

Accepteer haar vriendschap

"Je kunt zoveel dingen doen met een man en een nazi". Het is tijd om al deze dingen te weten te komen. Als een nazi bijvoorbeeld een mooie probeert te maken ... maak het dan aan stukken met nieuwe acceptatie (niet die van sociale centra).

Wolfenstein II

Accepteer het voor wat het is ... maar op gepaste afstand

Als je jezelf niet in het bloed van een nazi op kleding wilt vinden, kun je de jouwe ook van een veilige afstand afleveren.

Wolfenstein II

Ga lichaam.

Ten slotte kunt u alle fysieke afmetingen van Blazkowicz gebruiken. Met de nieuwe "Ram" -modus zul je in staat zijn om je snelheid ongelooflijk op te voeren tot het punt dat je obstakels vernietigt en natuurlijk vriendelijke nazi's.
De modus die het zou gebruiken voor iedereen die de meter gebruikt wanneer hij probeert te kort te klikken voordat hij deuren sluit, bevindt zich voor de imbeciel in het midden van de ingang om alles gecompliceerd te maken.

Wolfenstein II

Net als God ..

van boven! Door goede engelen van vrede, zult u uw plicht vervullen door de gloednieuwe Bipode te gebruiken, een paar mechanische stompjes waarmee u naar de hemel kunt stijgen om liefde te prediken, maar vooral rechtvaardigheid.

Wolfenstein II

De tegenaanval.

Door de citaten in "religieus" voort te zetten, ga je nu de sympathieke Nazi levend verbranden met behulp van hun eigen wapens. In Wolfenstein II kun je de beruchte Panzerhund berijden om zijn eigen makers te beëindigen met hun eigen inhumane, inhumane methoden.

Wolfenstein II

We begrijpen dat in Wolfenstein II de methoden voor het doden van de vijanden van de mensheid veel zullen zijn. Het concept is dus duidelijk: ongeacht hoe u dit van plan bent. Het belangrijkste is om ze te vermoorden, die verdomde nazi's. Niet alleen. Iemand zei: "Raak er een om honderd op te leiden". Ik geloof echter dat de jongens van MachineGames (game-ontwikkelaars, red.) Meer geneigd zijn tot een oplossing zoals: "Raak ze allemaal om niemand iets te leren". En dat is prima met ons. 

 

 

Bron Eurogamer