In deze generatie consoles konden we genieten van tussentijdse en verbeterde versies van de consoles die we kochten, verbeterde hardware in verschillende aspecten, maar die geen echte generatiesprong markeerde: deze categorie behoort tot PlayStation 4 Pro di Sony e Xbox One S maar nog steeds de volgende Xbox One X di Microsoft.

Praten over deze twee consoles dacht aan ons Sledgehammer Games, ontwikkelaar van Call of Duty: WWII, die deze hardware prees door te verklaren dat Xbox One X en PlayStation 4 Pro ze zullen een innovatie markeren in de videogamewereld waar we aan gewend zijn:

Deze nieuwe generatie consoles is echt ongelooflijk. Elk jaar evolueren technologie en ontwikkelingstechnieken, evenals hardware. Dit opent de deur naar echte innovatie en nog aantrekkelijkere ervaringen: natuurkunde, kunstmatige intelligentie, verlichtingstechnieken, weergave en audio, het is mogelijk om veel meer dingen te doen dan in het verleden.

Er is geen twijfel dat Xbox One X en PlayStation 4 Pro de ontwikkeling van meer complexe titels mogelijk zullen maken, maar we zijn er zeker van dat dit genoeg is. "tussentijdse generatie”Console om zelfs één te markeren echte game-innovatie?