Gespeeld, geef ik toe, met extreme vertraging ten opzichte van de releasedatum, Wolfenstein's saga is gekomen om de gespannen been onder mijn favorieten. Ik hoef beslist niet uit te leggen waarom het een van de meest succesvolle acties ooit is. Ik geef echter toe dat, zoals voor The Saboteur, in staat zijn om messen, stokken, elk soort ongepast wapen in het hart van een nazi te planten, heeft het definitieve oordeel definitief gemarkeerd.
Aan de andere kant zou het volmaakt onvervuld zijn om aan te moedigen, in de overtuiging dat het, vóór een puur 'technische' en commerciële keuze, een ideologische en politieke keuze was. Weet je, nazi's zijn de slechteriken voor uitmuntendheid en, in het algemeen, het schetsen van plots die echte feiten blijken te zijn, kan je nieuwsgierig maken naar degenen die ze kennen. Niet alleen. Er is een verschil tussen het creëren van een anti-nazi-personage en het bevestigen van anti-nationalisme in het publieke, commerciële en vooral het echte leven. Bethesda heeft bewezen dapper te zijn en de idioten van de wereld uit te dagen met een tweet zo kort als uniek.

De uitdaging is opnieuw opgebouwd en sommige onzin van het leven heeft haar niet goed gedaan ...

Tweet is eigenlijk de laatste druppel in een vaas, het sponsorschap van Wolfenstein II, vol directe aanvallen op de echte groei van extreemrechtse bewegingen in Amerika. In dit opzicht Pete Hines, Bethesda Marketing Manager, ha RILASCIATO een interview voor GamesIndustry waarvan we de belangrijkste frases zullen retourneren.
"We zijn ons bewust van de gebeurtenissen in Amerika en van het feit dat ze gerelateerd zijn aan de thema's van Wolfenstein II. We vinden het moeilijk om te zeggen dat de fascisten slecht en anti-Amerikaans zijn, en we twijfelen er niet aan dat we aan de goede kant van de geschiedenis staan.
Hines geeft aan dat Bethesda zeker niet van plan was om te voorspellen wat er gebeurt om verder te bouwen aan een spel. Sterker nog, hij wilde niet dat het spel op een of andere manier de realiteit zou blijven vertegenwoordigen. "Niemand had verwacht dat het spel zou hebben gediend om commentaar te leveren op het heden. In het geval van Wolfenstein is het louter toeval dat de nazi's dit jaar door de Amerikaanse straten marcheren. En het is verontrustend dat het spel als een controversieel politiek statement kan worden beschouwd. "
Met betrekking tot het rumoer van de bovengenoemde hashtag, #NoMoreNazis, heeft Hines de duidelijke ideeën: "Dit is wat je zegt over spelen en de hele franchise. Wanneer je spreekt over nazi's, kun je ons in de kolom plaatsen van wie tegen is. ' "De spellen zijn een krachtig hulpmiddel voor het verkennen van elk soort argument, een middel dat spelers in staat stelt om de emotie en ervaring van een bepaalde situatie te ervaren. In ons geval, nazi-onderdrukking. '

Wat, Pete niet gaan er helemaal licht en plotseling herinnerde me hoe het kan worden bevrijdend om een ​​belang houden in het hoofd van een van deze onmenselijke, als volgt:

Wolfenstein

We zijn tot de conclusie gekomen. Bethesda heeft zeker punten verdiend, terwijl Pete een nieuwe cape is en Wolfenstein II steeds vaker wordt verwacht. Ik sluit af met het opnieuw starten van een definitie die wordt gebruikt door Hike tijdens het interview, dat op zijn beurt Henry Jones Sr citeert: "Nazi's zijn het uitschot van de mensheid. "
De wereld verandert, en wat het vroeger deed, houdt gewoon op te bestaan. Dit is waarom je nooit moet stoppen om te leren geloven dat het voor de hand ligt of, erger, nutteloos is. #NoMoreNazis

Opgedragen aan Heather Heyer vermoordde het meisje August 12 in Charlottesville door nazi-terrorisme.

Reacties

antwoorden