Zoals vaak gebeurt, zijn de juiste vragen niet "als" maar "wanneer" een bepaalde gebeurtenis zal gebeuren en dit is het geval met dehacking del SNES mini.

Toen het uiteindelijk werd ontdekt sinds HACKCHI het duurde "zelfs" een week om het systeem van te kraken SNES mini en nu kunt u uw draagbare console via USB aansluiten op uw pc en de interne software aanpassen, zodat u meer games kunt toevoegen SNES (kansen die ik eerlijk gezegd rechtstreeks zou hebben geïmplementeerd als ik Nintendo belachelijke kosten had gevraagd voor elke toegevoegde Roma in de orde van 50-centen, max 1-euro en ze zouden hoe dan ook vet zijn geweest).

Hacken was onvermijdelijk gezien het feit dat de SNES mini is in feite een emulator met een mooie jurk.

Het is duidelijk dat je, net als bij alle hacks, het risico loopt om de jouwe te verslaan SNES mini, bereken dan de risico's goed als je verder wilt gaan (en op dit moment zijn er geen onbrekende processen zoals voor de Custom Rom voor mobiele telefoons).

Natuurlijk, zelfs zonder te hacken, dit SNES mini zal je lang bezig houden (gezien sommige games binnen), maar velen van jullie, zodra de lijst met games werd aangekondigd, klaagden dat deze titel ontbrak in plaats van deze.

Hoe zal ze het nemen Nintendo?

Ze lijken echt vernietigd !!!

Afgezien van dit, NeoGAF heeft een gids gepubliceerd voor de procedure die, nogmaals, niet veilig is en de jouwe dreigt te vernietigen SNES mini!

Ondertussen hebben onze Fraws een video gepubliceerd over hoe je je eigen kunt bouwen SNES mini bij ons thuis