Zoals vaak gebeurt, zijn de juiste vragen niet "als" maar "wanneer" een bepaalde gebeurtenis zal plaatsvinden en dit is het geval van 'hacking del SNES mini.

Toen het uiteindelijk werd ontdekt sinds HACKCHI hij heeft ons "even" een week gegeven om de SNES mini en nu kunt u uw draagbare console via USB aansluiten op uw pc en de interne software aanpassen, zodat u meer games kunt toevoegen SNES (een kans die ik eerlijk gezegd rechtstreeks zou hebben geïmplementeerd als ik Nintendo was die om belachelijke kosten vroeg voor elke rom die in de volgorde van de 50-centen werd toegevoegd, max 1 euro en nog steeds dikke winst zou zijn).

Hacken was onvermijdelijk sinds de SNES mini is in feite een emulator met een mooie jurk.

Het is duidelijk dat je, net als bij alle hacks, het risico loopt om de jouwe te verslaan SNES mini, bereken dan de risico's goed als je verder wilt gaan (en op dit moment zijn er geen onbrekende processen zoals voor de Custom Rom voor mobiele telefoons).

Natuurlijk, zelfs zonder te hacken, dit SNES mini het zal je lange tijd bezig houden (rekening houdend met een aantal spellen erin), maar velen van jullie, zodra de lijst met huidige spellen werd aangekondigd, klaagden dat deze titel ontbrak in plaats van de andere.

Hoe zal ze het nemen Nintendo?

Ze lijken echt vernietigd !!!

Afgezien van dit, NeoGAF heeft een gids gepubliceerd voor de procedure die, nogmaals, niet veilig is en de jouwe dreigt te vernietigen SNES mini!

Ondertussen hebben onze Fraws een video gepubliceerd over hoe je je eigen kunt bouwen SNES mini bij ons thuis

Reacties

antwoorden