Het is een van de meest geanticipeerde games en heeft tegelijkertijd veel zorgen gewekt en blijft bij fans: Final Fantasy VII remake gaat op om op de huidige consoles een kolos van het verleden, één van de hoofdstukken van de saga van te brengen final fantasy meest geliefde, gebonden aan een gameplay en een regel die veel verschilt van de huidige hoofdstukken.

De modernisering van een grote klassieker heeft daarom niet alle fans van het originele spel overtuigd en onder hen zijn ook de gamedirecteur van Final Fantasy XV, Hajime Tabata, die tijdens een interview een GameRevolution legde uit dat als Square Enix hem had gevraagd om de ontwikkeling te sturen, hij zou hebben geweigerd:

Het is een heel speciaal spel en ik denk niet dat ik het aankan. Er zijn veel fans en als ik werd gevraagd om ze allemaal tevreden te stellen, denk ik niet dat ik het zou kunnen doen. Als Square Enix me had gevraagd om een ​​nieuwe Final Fantasy te maken en iets origineels te doen, had ik het graag willen accepteren, maar om een ​​remake van Final Fantasy VII te maken, waardoor het vandaag een game fit wordt, denk ik niet dat ik het had kunnen doen. De enige mensen die dit kunnen doen zijn Yoshinori Kitase en Tetsuya Nomura.

Het gewicht van een game zoals Final Fantasy VII remake het werd gevoeld op de schouders van Hajime Tabata; Denk je dat het erg moeilijk is om aan de verwachtingen van fans te voldoen of dat de game director niet de juiste spirit heeft om meer te durven?

Reacties

antwoorden