Soms wordt gezegd dat het produceren van huizen meer moet luisteren naar de referentiegemeenschap en het team van Destiny 2 ze namen dit advies letterlijk op.

Hoewel de game maar heel weinig uitkomt, slechts een paar weken (en zelfs niet beschikbaar is voor pc's), kijken fans en ontwikkelaars al naar de onvermijdelijke DLC's die vroeg of laat zullen komen.

Met het verschil dat blijkbaar dit keer spelers invloed zullen hebben op wat ze zullen vinden in de nieuwe inhoud.

In werkelijkheid Christopher Barrett, speldirecteur van het spel, vroeg hij direct Twitter spelers geven feedback over wat ze zouden willen zien geïmplementeerd in de eerste uitbreiding van Destiny 2. De voorstellen waren het meest gevarieerd, hoewel veel meer gericht waren op eindspel-inhoud (wat meestal de meeste spelers in een titel is).

https://twitter.com/cgbarrett/status/915980927196479489

Sommige dingen zouden echter zelfs al eerder bekend moeten zijn Destiny 2 kwam op de markt, geruchten waren al in omloop dat de eerste DLC zou hebben gericht op Osiris en zou de spelers omhoog brengen Mercurius en dezelfde Bungie bevestigde die stem Osiris is correct.

Het is duidelijk dat Barrett's aankondiging op Twitter suggereert dat de uitbreiding ook in grote lijnen zal worden geschetst, maar deze is nog niet volledig voltooid, waardoor er ruimte is voor eventuele toevoegingen die worden geëxtrapoleerd uit de voorstellen van de spelers.

Er is momenteel geen datum voor de release van de DLC, maar voor nu kun je genoeg doen het evenement "Iron Banner" dat zal het leven zijn 10 oktober.