Zoals u weet, namen we deel aan de Milan Games Week als persofficieren. Het algemene idee over Italiaanse "gaming" -beurzen blijft in principe negatief en ongewijzigd, maar voordat ik het artikel van Hater ontsla, wil ik die (enkele) mooie dingen onthouden die in Milaan zijn overgestoken. Snel en in willekeurige volgorde:

 

 • Detroit: word mens. Geprobeerd in preview op de Milan Games Week, heeft hij zeker zijn verwachtingen bevestigd. Hype over 9000000
 • Dagen Gegaan. Hetzelfde voor Detroit, ook al is het iets minder. Hoewel waardig, gaf hij de indruk al gezien te zijn
 • God of War. Hoewel er geen demo aanwezig is, was het mogelijk om een ​​zeer consistente achter de schermen / trailer te bekijken. Wordt gekocht ...
 • Symboolcodes voor Destiny 2. Ik was me hier vooraf niet van bewust. Kortom, iedereen die Destiny 2 probeerde, ontving een speciale embleemcode gewijd aan de GW. Als ik een tijdje rondvraag, ontdek ik dat die voor Destiny zelfs 100 euro zijn gaan kosten. Helaas, te laat: ik had het al naar onze Social Media Manager, Valerietto, gestuurd. Je moet minstens half vol zijn!
 • Een opblaasbaar trustschild. Willekeurig mijn lengte exploiteren ten koste van arme kinderen, hij was mijn metgezel tot het einde van de beurs. Hier in een zeldzame foto met Merlo, een beroemde Italiaanse zwemmer.


  Milan Games Week
   
 • Ruimte voor indie. Ik zal speciale items aan elk van hen wijden, ondertussen ben ik beperkt tot een snelle lijst van diegene die je niet mag missen. Circle of Sumo, The Land of Pain, Singularis, Milaan, Oops!, Blind, Atomine, Sine Requie: Snake Eyes, Okunoka. Trouwens, natuurlijk de bekende Riot, Downward, Slaps and Beans en Luna City. 
 • De perskamer: oneindige koffie en weelderige broodjes. Niet slecht.
 • Tim Schafer. Misschien is de enige vergadering echt opmerkelijk en verstandig.
 • Tenslotte, de gnagna. Ik reserveer een speciale vermelding voor AK Informatica, dat altijd voorop liep als het om meisjes gaat.

Milan Games Week
Een kort artikel over hoeveel ergernis en ongemak deze beurzen me elke keer bezorgen.