Eén van de sterke punten van Pokémon Go het is zeker dat er een geweldig team achter zit dat evenementen blijft organiseren (alleen in World of Warcraft Ik was toevallig getuige van zo'n toewijding aan de seizoensgebonden evenementen).

Het Halloween-evenement van vorig jaar was een groot succes, zo erg zelfs dat het terugkeerde naar de top van de downloadgrafieken Pokémon Go op iOS-systemen, naast het scoren van een piek in actieve gebruikers gedurende de periode.

En aangezien het winnende team niet verandert, is dat het dan Niantic kondigde het nieuwe Hallowen-evenement voor de 2017 aan.

Op dit moment zijn details schaars, maar als we vorig jaar het evenement zouden overwegen, zullen we natuurlijk veel verwachten Pokémon van Ghost type tik overal, in de hoop niet op begraafplaatsen te belanden, maar ook om extra snoep te ontvangen.

Uit Officiële site di Pokemon hier is de advertentie:

Het Halloween-seizoen is een speciale tijd in Pokémon Go. Veel goede dingen zullen in oktober in het spel komen, en we kunnen niet wachten om uit te gaan om te zien welke euforie we eruit zullen halen terwijl we nieuwe Pokémon vangen om te vullen onze Pokédex.
Blijf kijken voor meer informatie over de Halloween-gebeurtenis van Pokémon Go coming!

We zullen opnieuw schetsen Pokémon Go top van de app-ranglijst in iOS en Play Store?

Reacties

antwoorden