Hoeveel jaar zijn verstreken sinds we voor het eerst onze handen opleggen The Legend of Zelda: Ocarina of Time op nooit te geliefde Nintendo64; de mythe van "beste spel van de saga"Gaat vandaag verder, zodat er mensen zijn die zich inzetten om hem een ​​Kartuizer werk toe te wijden dat enkele van de belangrijkste kaarten in de isometrische versie weergeeft.

Je bent gewaarschuwd: als je opgewonden was geraakt door de grootsheid van die plaatsen, door de magie van het lopen van mijlen en kilometers op Epona's zadel, denkend aan reizen voor een immense wereld, deze afbeeldingen zullen je overtuigingskracht laten varen; het is duidelijk hoe de weertechnologie beperkt was en het voor het eerst zien van een vrij verkennende wereld in 3D in een hoofdstuk van The Legend of Zelda (en bij de kindertijd) heeft dingen versterkt, maar deze kaarten zullen zeker niet worden om onze mening te veranderen over een van de beste videogames ooit.

Hyrule effen

Hyrule Castle

Koninkrijk van de Zora

Goron City

Kakariko Village

Lost Woods

Interieur van de Deku Tree

Als je meer kaarten van dit type wilt zien, inclusief zoveel andere videogames die geschiedenis hebben geschreven, kun je ze vinden qui.