Retro Games Ltd. e Koch Media kondig de grote terugkeer aan van Commodore 64 in de huizen van de spelers, met een commerciële zet die echt niets te verbergen heeft: in de nasleep van Nintendo, waarmee de release vandaag wordt gelanceerd Klassieke Mini zijn Super Nintendo, na het succes van NES, de THEC64 Mini is klaar om onze schappen binnen te vallen voor ongeveer € 80.

De release staat gepland voor het begin van de 2018, en de meegeleverde spellen zijn erg veel, en het zal ook mogelijk zijn om het aan te sluiten op een standaard USB-toetsenbord voor pc en het te gebruiken als een klassieke C64 om nieuwe spellen te programmeren.

THEC64 Mini - Inclusief alle Commodore 64-spellen

AlleyKat, Anarchy, Armalyte: Competition Edition, Avenger, Battle Valley, Bounder, California Games, Chip's Challenge, Confuzion, Cosmic Causeway: Trailblazer II, Creatures, Cyberdyne Warrior, Cybernoid II: The Revenge, Cybernoid: The Fighting Machine, Deflektor, Iedereen is Een Wally, Firelord, Gribbly's Day Out, Hawkeye, Heartland, Herobotix, Highway Encounter, Hunter's Moon, Hysterie, Impossible Mission Impossible Mission II, Insecten In de Ruimte, Mega Apocalypse, Mission AD, Monty Mole Monty on the Run, Nebulus, Netherworld, Nobby de Aardvark, Nodes Of Yesod, Paradroid, Pitstop II, Rana Rama, Robin Of The Wood, Rubicon, Skate Crazy, Skool Daze, Slayer, Snare, Speedball, Speedball II: Brutal Deluxe, Spindizzy, Star Paws, Steel, Stormlord, Straat Sports Baseball, Summer Games II, Super Cycle, Temple of Apshai Trilogy, De Boog van Yesod, Ding stuitert terug, Ding op een Lente, Trailblazer, Uchi Mata, Uridium, Who Dares Wins II, Winter Games, World Games, Zynaps.

THEC64 Mini | Commodore 64

De terugkeer van een pictogram: 's werelds best verkochte computer is herboren!

  • De miniversie van de best verkopende thuiscomputer in de 80-jaren
  • Komt met een meegeleverde joystick en 64 klassieke games al geïnstalleerd
  • Het maakt rechtstreeks verbinding met elke moderne tv

29 september 2017 - Vernieuwt een tijdloze klassieker met de lancering van THEC64® Mini.

Ontwikkeld door Retro Games Ltd. - en gedistribueerd door Koch Media - THEC64® Mini is de herwerking en ongeoorloofde reproductie thuis computers grootste verkoop van het jaar 80'. De grootte van de THEC64® Mini is ongeveer de helft van het origineel, het direct aansluiten op uw tv en wordt verspreid met een klassieke joystick, die wordt aangesloten op een van de twee USB-poorten beschikbaar, waarmee u verschillende spellen al geïnstalleerd te spelen.

De C1982-thuiscomputer werd geïntroduceerd in 64 en domineert alle 80-jaren. Miljoenen eenheden zijn over de hele wereld verkocht die een heel speciale plaats innemen in de harten van de voormalige eigenaars.

35 gaat jaren later terug naar zijn heraanpassing als THEC64® Mini. Door het via een HDMI-uitgang aan te sluiten op elke moderne tv, kunnen spelers plezier maken met een van de klassieke 64-spellen die al zijn geïnstalleerd. Hieronder vallen enkele titels van legendarische Epyx-ontwikkelstudio's, Gremlin Graphics, Hewson, The Bitmap Brothers en California Games zoals Speedball 2: Brutal Deluxe, Paradroid and Impossible Mission. Veel van deze spellen hebben een score van meer dan 90% gekregen van belangrijke publicaties en wonnen echt ambitieuze prijzen. Van sport tot shooters, van platformgames tot puzzels, er is een enorme variëteit aan titels die zelfs de meest veeleisende retro-gameliefhebber blij zullen maken.

"We zijn verheugd om een ​​aantal van de meest populaire klassieke retrogames ooit terug te brengen, via een van de meest succesvolle hardware aller tijden, zei Paul Andrews, Managing Director van Retro Games.

"THEC64® mini is de moderne nabewerking van de klassieke C64 en de eerste van een reeks projecten die we ter plaatse hebben"

Door een thuiscomputer opnieuw aan te passen, kunt u hem ook aansluiten op een standaard USB-toetsenbord voor pc's en deze gebruiken als een klassieke C64 om ouderwetse of nieuwe spelprogrammering te typen.

THEC64® Mini is beschikbaar aan het begin van 2018 voor € 79,99. Bezoek voor meer informatie: www.thec64.com

Reacties

antwoorden