Blizzard, gisteren, lanceerde een nieuwe zoekopdracht (hier is de officiële bron) voor de functie van Senior Client Engineer voor een nieuwe MMO RTS voor mobiel!

In april nam Blizzard het Software Engineer experts van Eenheid altijd voor hetzelfde project, waarvan absoluut niets bekend is. Het laatste onderzoek van het softwarehuis onthulde alleen het genre waartoe deze ongrijpbare titel behoort, precies dat van demmorpg rtsen het feit dat deze wordt vrijgegeven op mobiele apparaten.

Meer dan vijf jaar ervaring op het gebied van videogamevorming in iOS en Android zijn vereist, evenals ervaring met Unity, C # en werkvermogen in contact met kunstenaars, ontwerpers en ingenieurs om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Op dit moment is er niets anders bekend, wat verwacht je? Laten we beginnen met speculeren!