De trilogie staat op het punt te eindigen: de drie is een terugkerend getal in The Legend of Zelda en dezelfde triforce, de identificator van de sage, brengt ons terug naar het perfecte getal. Hetzelfde zal gedacht hebben Een onbekend renpaard met de publicatie van de verzameling boeken "Godinverzameling", Dat later Hyrule geschiedenis e Kunst en kunstvoorwerpen, verrijkt binnenkort het laatste deel genaamd "Encyclopedie'.

Als de eerste twee boeken geschiedenis, kunst en cultuur uit de beginjaren van The Legend of Zelda naar de hoofdstukken gelijktijdig met de publicatie van de twee delen, in Encyclopedie we zullen er een hebben compleet overzicht van de sage, met ongeveer 320 pagina's met uitleg en beschrijvingen die ruimte vinden tussen objecten, drankjes, vijanden en relaties tussen personages. Maar niet alleen: we hebben ook kaarten, illustraties en screenshots, evenals een exclusief interview met de producent van de serie Eiji Aonuma.

The Legend of Zelda

The Legend of Zelda Encyclopedia sluit dan de trilogie van de Godinverzameling en zal beschikbaar zijn in de Verenigde Staten vanaf april 2018 a $ 39.99.