De trilogie staat op het punt te eindigen: de drie is een terugkerend getal in The Legend of Zelda en dezelfde triforce, de identificator van de sage, brengt ons terug naar het perfecte getal. Hetzelfde zal gedacht hebben Een onbekend renpaard met de publicatie van de boekencollectie "Godinverzameling", Dat later Hyrule geschiedenis e Kunst en artefacten, wordt binnenkort verrijkt met het laatste volume met de naam 'Encyclopedie'.

Als de eerste twee boeken geschiedenis, kunst en cultuur uit de beginjaren van The Legend of Zelda naar de hoofdstukken gelijktijdig met de publicatie van de twee delen, in Encyclopedie we zullen er een hebben compleet overzicht van de saga, met ongeveer 320 pagina's met uitleg en beschrijvingen die ruimte vinden tussen objecten, drankjes, vijanden en relaties tussen personages. Maar niet alleen: we hebben ook kaarten, illustraties en screenshots, evenals een exclusief interview met de producent van de serie Eiji Aonuma.

The Legend of Zelda

The Legend of Zelda Encyclopedia sluit dan de trilogie van de Godinverzameling en zal beschikbaar zijn in de Verenigde Staten vanaf april 2018$ 39.99.