De overgang van videospel naar bordspel is de laatste tijd en na het succes van Donkere zielen, gamegefinancierde Kickstarter in slechts 3 minuten, Steamforged spellen hij keert terug naar de opera met een stukje geschiedenis van de naam van de grote naam: Resident Evil 2.

Het ging niet zo snel als toen Donkere zielen, in feite Resident Evil 2 het heeft ons "zelfs" een heel uur geplaatst voordat het volledig werd gefinancierd, nu zal het jacht gaan maken op rekdoelstellingen die kenmerkend zijn voor het crowdfundingplatform (we zijn momenteel bij 4 ontgrendeld).

4c8936a79b813acda894ff213b3ed451_original

De game wordt een coöperatieve survival-horror, die zich duidelijk in het universum afspeelt Resident Evil, van 1 naar 4-spelers. Door de iconische karakters van de serie te interpreteren, is het doel van de spelers om te ontsnappen aan de wasbeerstad door de massa's zombies te vermijden, met als traditie de sage, zeer beperkte munitie.

Let ook op de mogelijkheid om te spelen Resident Evil 2 solo, een steeds vaker voorkomende optie in de productie van bordspellen in de afgelopen jaren (denk maar aan meesterwerken als Mage Knight van Vlaada Chvati, om zo een van de beroemdste te noemen).

Op dit punt met de 27-dagen die resteren voor het einde van de Kickstarter-campagne, zullen we zien of Resident Evil 2 zal erin slagen om de $ 5 miljoenen geïnde dollars te overwinnen Donkere zielen (momenteel reizen met de 300,000-dollars).