Zelfs het menu ziet er niet uit als PUBG, negende.

Uiteraard heb ik het niet over de beroemde man PUBG maar van zijn rivaal Fortnite. We wijzen meteen op één ding, Fortnite lijkt meer op een Roest dat een PUBG, maar de patch van vandaag (26 / 09) is vrijgegeven 1.6.3 wat maakt het GRATIS de modus Battle Royale, met de mogelijkheid om het gratis te downloaden vanaf 'Epic Games Launcher rustig verkrijgbaar bij DIT ADRES.

Wat nu Battle Royale er is geen sprake van mode, maar ik ben in dienst geweest als een Meester Walker om je te laten weten over deze nieuwe gratis mogelijkheid om op een leuke manier te spelen.

De gelijkenis is daar, laten we het niet als de bodem beschouwen.

Ps: Ik download het nog steeds, dus ik kan je geen objectief oordeel geven. Maar dat is het wel GRATIS.

Vrede. Verspreid het werkwoord Accattinoso!

Hieronder is een uittreksel van changelog in de originele taal van de officiële site HIER volledige release-opmerkingen:

Het is tijd voor iedereen om uit de Battle Bus te komen en in Fortnight Battle Royale als de modus wordt gebruikt gratis op PlayStation 4, Xbox One, pc en Mac met de release van de 1.6.3-patch morgen (september 26). Verzamel je team: er zijn vier spelers en groepen met twee spelers. Samen met squadrons hebben we drie nieuwe wapens en voorraadkratten toegevoegd die tijdens de wedstrijd uit de lucht vallen en waardevolle spullen en wapens bevatten. Deze patch bevat ook een volledige Battle Royale-saldo, bugfixes en meer.

Voor degenen die er zijn bij Saving the World in PVE, hebben we een aantal campagnefouten opgelost, naast andere verbeteringen. We praten later deze week over de Horde Bash-update voor The World, maar als je de vroege blik op de update hebt gemist, kun je de nieuwste video bekijken CDL Super Session. & Zak's roadmap forumbericht CDL Super Session..