Nintendo Switch heeft zijn discrete speeltuin, vooral dankzij interne producties, maar nu hebben andere bedrijven, zelfs in het indie-landschap, het commerciële succes van de nieuwe console in Japan gerealiseerd en dat is het geval Dood spelen, ontwikkelaar van Limbo (een game die een opmerkelijk succes heeft gehad in de 2010) en van Binnenkant, een horizontaal scrollend platform / puzzelspel dat vorig jaar al werd uitgebracht op PS4, Xbox One en pc.

In het spel zullen we een kind interpreteren in een dystopische toekomst wiens doel het is om puzzels op te lossen om de dood te voorkomen en het einde te bereiken van het spel dat iedereen met veel vragen heeft achtergelaten, waarbij verschillende theorieën tussen spelers en industrie (ook de game heeft een mooi alternatief einde dus het is de moeite waard om de titel echt een tweede keer te herschrijven).

Binnenkant het was zoals het inderdaad was Limbo, zeer goed ontvangen in de game-scene en werd genomineerd en won verschillende prijzen (zoals British Game Awards van de 2016).

Op dit moment weet je niet wanneer de game wordt uitgebracht en voor welke prijs, maar in aanvulling op de versie Stap over voor slechts komt ook porten voor iOS.