Welkom terug in de hoek van deAccattino beste vrienden sparagnosauri, vandaag breng ik je een mooie giochillo verschrikking niet te oud in vergelijking met het gebruikelijke telefoonboek.

Zonder al te veel preambules te verliezen, gaat het over Overloop Deluxe-editie GRATIS (Deluxe want binnen hebben we ook DLC Klokkenluidersregeling) Voor Stoom, een zeer recente game en dat is een goed succes geweest ondanks een plot oorspronkelijk een beetje banalotta.

Het spel is een survival horror, we kunnen alleen weglopen zonder onszelf te verdedigen, we zullen alleen worden uitgerust met een nachtzichtcamera en een goede batterijduur die vaak opraakt door een vleugje eenden e angst enorm.

Hé jij! Hello!

De setting is fantastisch en speelt zich af in een psychiatrisch ziekenhuis waar experimenten worden uitgevoerd op mensen, die wij als goede journalisten gaan onderzoeken. L 'sfeer is het slagpaard van deze titel naar mijn mening fantastisch. Een must have, ondanks een niet-top veelhoekige modellering. niettemin langer duren dan biedt extreme gameplay en audio van "angst'.

Hier is het MAGISCHE LINK GELUK, geniet van dit spel voor mijn gezondheid, spreid mijn werkwoord en het volgende Accattinata!

Bedankt lieve vriend GregL voor tijdige rapportage, dit keer deAccattino de tweede kwam.